VÄLKOMMEN

Att du besöker ICare4U visar att du är öppen och mottaglig för att utveckling och förändring är möjllig!

ICare4U bidrar till att höja det allmänna välmåendet i samhället och gör skillnad - för individer, arbetsgrupper och företags lönsamhet.

Jag inspirerar till ökad energi, glädje, motivation, målmedvetenhet och balans både privat och i arbetslivet! Det gör vi genom Human Awareness - att öka medvetenheten om våra tankar, känslor, behov och drivkrafter.  


Jag skapar trygghet, tillit och förtroende genom att lyssna aktivt, ställa frågor, fokusera på dig och uppmärskamma dina behov samt ha en öppen kommunikation, dialog och utmana till förändring. Vi möts i ödmjukhet, acceptans och respekt!


Alla tankar, känslor och idéer är ok! 

Inspirerar & motiverar

steg för steg

mot välmående

&

en balanserad livsstil


OM MIG

 

Vi möts alla av utmaningar i livet!

Frågan är hur vi hanterar dem - vad vi tänker, känner och vad vi gör!


Hur vi agerar styrs till stor del av begränsande övertygelser - erfarenheter, tankar, idéer som ligger "programmerade" i vårt omedvetna. Eftersom de är omedvetna är det svårt att se dem, men genom att känna efter hur vi mår, observera våra tankar, känslor och uppmärksamma hur våra liv ser ut kan vi se hur de begränsar oss inom olika områden i livet. 

Jag älskar att se glimten i ögat när människor kommer till insikt med saker om sig själva och hittar sin inre motivation till förändring!

Jag kan, jag vill, jag vågar!


Personlig utveckling och hälsa - privat och professionellt - är några av mina större intressen!

Jag ser möjligheter, utmanar och inspirerar för att hjälpa människor och arbetsgrupper att må och prestera bättre, sätta upp mål och sedan jobba steg för steg mot målen!

Jag yogar och mediterar varje dag och ser medveten återhämtning, mental vila och medveten närvaro som livsnödvändigt för långsiktig hälsa och välmående.


  Jag har gjort min egen inre och yttre resa. Jag har utmanat mig själv, utvecklat mitt Inre ledarskap och skapat mer frihet och balans i livets alla delar. 


Nu vill jag göra skillnad för dig!

Jag vill bidra till att sprida en bättre hälsa och hjälpa dig att möta dina utmaningar och hitta ditt sätt att nå ditt optimala välmående.


Jag sår frön och fungerar som en slags katalysator till din förändring!

 

Erfarenhet


Jag har mer än 25 års erfarenhet inom personlig utveckling, hälsa, socialt arbete, service och att möta människor och grupper i utveckling och förändring. Jag har arbetat inom större organisationer och företag, i både privat och offentlig sektor samt även i egen regi med förebyggande helhetshälsa. 


 • Socionom
 • Certifierad coach med e-hälsa
 • Certifierad Projekt- & processledare 
 • Beteendevetenskap - Människors utveckling på det fysiska, emotionella och kognitiva planer; Grundkänslor, behov och drivkrafter; Mänskliga relationer; Kommunikation och konflikthantering; Grupprocesser; Stresshantering samt även Kroppspsykoterapeutiska metoder, medvetenhetsträning och meditation.
 • Human Awareness, Mindfulness & Meditation
 • MI - Motiverande Intervju
 • REpulse
 • BAM - Bättre Arbetsmiljö
 • Alternativmedicin och homeopati
 • Fjärilens anhörigprogram - för anhöriga till kemiskt beroende
 • Övriga områden - självskadebeteende, neuropsykiatriska funktionshinder, våld i nära relationer

NÅGRA KUNDOMDÖMEN

Jag kom i kontakt med Camilla när jag för drygt ett år sedan blev sjukskriven för utmattning. Hon fick mig att förstå att det var dags att dra i handbromsen och har sedan hjälpt mig att hjälpa mig själv. 


Det har varit en berg- och dalbana, men Camilla har hela tiden fångat upp mig, lyssnat och ställt frågor som fått mig att reflektera och komma vidare.


I samtalen har vi återkopplat till föregående samtal, hur det gått sen sist och vad jag kan göra framåt, vilket har varit en bra struktur som fått mig att hålla i och hålla ut. Jag har fått goda råd kring effektiv vila, minnesträning, meditation, kost och rörelse men också strategier för hur jag kan förbereda mig inför olika situationer, hur jag kan bygga upp kropp och knopp och återfå kraft och förmågor på ett hållbart sätt.


Samtalen med Camilla har verkligen hjälpt mig framåt på min väg tillbaka! 

Erika 2021

Jag vill tacka dig för att du gett mig verktygen att hitta tillbaka till mig själv igen och hjälpt mig att kunna sortera vad som är viktigt här och nu och vad som kan sorteras bort i livet. Jag har mycket att jobba med fortfarande men allt känns mycket lättare och roligare nu.


Du var en livlina och klippa för mig när det var som jobbigast i början av min sjukskrivning, men nu känns det som att jag är starkare igen och törs och orkar ta tag i saker bättre .

Kicki 2022


Jag fick stor hjälp med min ångest.

Redan efter första samtalet kände jag att jag hade ett helt annat tankemönster och inte alls fick samma ångest.

Hade tre planerade samtal och efter sista kände jag inget behov för fler.

Men skulle jag halka tillbaka i samma gamla mönster väntar jag definitivt inte lika länge innan jag ber om hjälp!


Henrik 2023

När det var som sämst, tänkte jag att inget blir bra igen.

Men, Camilla hjälpte mig att se ljusglimtar i mörktret. Efter någon vecka öppnades "världen" och jag började leva igen. Camilla gav mig bra övningar och vägledde mig rätt.


Mycket tacksam över den hjälp hon gett mig!

Anneli 2021

Jag hade tappat en del av glädjen i livet och kände att jobbet alltid fick det bästa av mig.

När jag kom hem efter jobbet fanns ingen ork eller energi kvar.

Genom våra samtal har jag fått verktyg att börja förstå vad jag behöver göra för att må bättre i mig själv och hur jag kan skapa bättre balans mellan de olika delarna i livet.


Camilla är proffsig, inkännande och varm.

Hon har gett mig flera enkla tips till små steg av förändring och jag känner att jag är på rätt väg mot ett mer hållbart yrkesliv och ett gladare jag.

Renée 2022

Jag har haft flera samtal under min sjukskrivning och känt att jag blivit förstådd. 

Camilla har hjälpt mig att med andra ord beskriva hur jag känner när jag inte själv hittat rätt ord.

Jag har fått nya perspektiv i mitt mående - mina tankar, känslor, behov och beteende - som har hjälpt mig mycket i min rehabilitering.


Jag har även fått en del tips och verktyg som jag prövat. Några av dem har fungerat och passsat bra för mig, som jag också kommer fortsätta använda för att inte hamna i samma situation igen.

Malin 2022

Jag kom i kontakt med Camilla för ett år sedan. Jag mådde riktigt dåligt psykiskt, både privat men framförallt på arbetsplatsen. När jag började ha samtal med Camilla vände det. Det kändes verkligen som Camilla lyssnade på mig. Hon gav ibland även förslag på lösningar och stöttade mig väldigt mycket.


Jag kommer alltid vara tacksam för att hon är en stor bidragande orsak att jag mår så bra som jag gör idag. 

Lena 2021

Jag är väldigt tacksam för den handledning vår arbetsgrupp har fått, vi har verkligen behövt det. När jag tänker tillbaka undrar jag var vi varit nu om vi inte fått det. 


Även om vårt samarbete i gruppen går upp och ner, så har vi utvecklats och kommunicerar bättre. Det har synliggjort vilka behov vi har för att fungera bättre tillsammans i gruppen och att prata med varandra och ge varandra feedback. Vi har även berört organisatoriska frågor och ledarskap.


Du har vågat utmana oss och ställt frågor som berör mer känsliga områden, vilket jag uppskattar.


Kommentarer från en arbetsgrupp

2022

Vi är väldigt nöjda med din insats i vårt arbete med Reflektioner - Det nya normala!


Du hjälpte oss att reflektera och summera den tid som varit under pandemin och vägledde oss i diskussionen framåt mot det nya normala.

Du hjälpte oss så det blev tydligt och konkret.

Bra diskussion

Professionellt 


Kommentarer från en arbetsgrupp

2022

unsplash